Raftul de handmade

Observ, din statisticile pe care mi le furnizează wordpress, că mare parte dintre cei care eșuează în Debaraua mea o fac în căutarea lor de tutoriale și idei de handmade. Ceea ce mă bucură nespus. Așa că m-am gândit că ar fi timpul pentru o nouă recoltă de handmade de așezat pe raft.

Ce-am mai găsit bun pe net:

Source: etsy.com via Georgiana on Pinterest

 

O idee foarte faină de felicitări pentru aniversările în cuplu. Pentru atunci când ai avea multe să-i spui celui iubit și nu o poți face printr-un singur bilețel. Ideea e drăguță, nu necesită ceva rocket science, doar un pic de îndemânare pentru plicuri și niște hârtie drăguță. Dacă nu știți cum se fac plicurile, un tutorial foarte explicit gășiți aici.

 

Un perete alb și gol + un folder cu cele mai drăguțe poze și implicit, cele mai faine amintiri, se pot transforma în așa ceva. Rama, sticla și imprimatul pozelor ar putea costa ceva, însă, până la urmă, fiecare poate ajusta proiectul în funcție de buget, nu e musai să respecți dimensiunile.

 

Niște buline colorate schimbă foaia instant, clar. Nu pot să nu remarc și ghiveciul în formă de cornet de înghețată, pe care nu l-am mai văzut pe nicăieri.

 

Dacă sunteți băutori de vin, o să vă placă mult suportul ăsta pentru bijuterii. Am mai văzut ideea asta anterior și la colega mea de camera, iar pe blogul de unde am preluat imaginea o să găsiți o sumedenie de alte întrebuințări ale dopurilor de plută.

Am făcut și eu acum câțiva ani o pereche de cercei din dopuri de șampanie:

IMG_1037

 

Un model de brățară foarte urban-șic și mai ales, foarte ușor de făcut și de adaptat. Pur și simplu împletești în 3 diferite panglici, bucăți de dantelă ori  tricot alături de lanțuri de diverse grosimi și modele.

 

Florile nu se dau oricum. Plasticul acela foșnitor și ieftin de la florăriile de duzină arată rău. Frumusețea unui buchet de flori o dă și ambalajul, e clar. Iar ăsta e un exemplu de aranjament minunat, fără mari eforturi, doar cu puțin gust.

Parcă s-a mai făcut un pic primăvară cu atâtea minunății, nu?

Reclame

Dă-ți cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s