Salut, mai trăiesc

Uite şi prima postare pe 20mbcn961l13. De fapt, la ce inconstant postez, nu ştiu ce importanţă mai are să punctez asta. Anyway.
Ce voiam să vă zic. Că pe bune, nu pot să scriu cu o frecvenţă anume pe blog. Eu încerc, dar nu pot. Nişte militărie dată jos din pod îmi trebuie. Dada. Încă ceva. Mie încă-mi place să scriu, chit că am catalogul plin de absenţe la capitolul ăsta.

După două confesiuni, un adevăr: nu pot să mă nişez în scris. M-am uitat eu, aşa, prelung la blogul meu şi mi-am dat seama că nu-mi şade bine să scriu numai despre handmade. Sau numai despre oportunităţi de carieră. Sau despre coclenderi roz ori jaluzele verticale, sa zic.
Nu mi-am propus, dar observasem eu că începeam să am teme predilecte. Şi nu-mi place. Eu sunt construită să scriu pe blog despre ce-mi trece prin cap, când îmi trece prin cap.

Aşa că ce m-am gândit: blogul ăsta-i un soi de debara: stivuiesc şi arunc aici de toate, de toate culorile, mărimile şi greutăţile. Nu pentru că nu mai am nevoie de ele, ci pentru că vreau să le păstrez. La loc uscat şi răcoros, cum scrie pe toate etichetele din lume.
Am zis.

Am pus azi mâna şi am făcut curăţenie prin link-uri, am scos frumos ce nu mai frecventam, ori blogurile care între timp au aţipit şi am făcut o nouă împărţire, unde am mai adus musafiri.

Am curăţat paginile şi am făcut altele noi, mai simpatice şi mai drăguţe, că nu degeaba-s noi.

Am schimbat tema, e mai luminoasă, dar tot gratis, aşa că nu e mare capodoperă. Poate anul acesta îmi fac cadou un domeniu şi un hosting şi o temă. Poate, nu mai zic nimic sigur, că decând zic…

Ce să fac, şi eu cu patima omului care face schimbări de anul nou. De luni…

Reclame

Dă-ți cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s