Internship 2.0, impresii

A trecut și o săptămână de când am început anul al III-lea și cam tot atât de când am terminat stagiul de Internship 2.0, organizat, de patru ani încoace de Sorin Tudor.
Au fost trei săptămâni concentrate, cu zile mai lejere sau mai grele, cu task-uri multe și diverse, cu deadline-uri și cerințe înțelese din prima sau a doua încercare. Trei săptămâni în care am învățat cum se promovează corect un eveniment, cum pot fi utilizate social media pentru promovare, ținând cont de particularitățile fiecăreia, ce înseamnă și ce nu înseamnă o strategie.
Am cochetat cu sarcină de a organiza un eveniment, lucru care, am văzut, nu e deloc simplu, mai ales atunci când trebuie să aliniezi parerile și ideile a nouă oameni (toate fete) și cu șeful nostru, zece, care comunică exclusiv online. M-am convins că lucrul în echipă nu-i așa de ușor cum crede lumea, dom’le, nu e doar o vorbă-n vânt de trecut în CV, „să dea bine”.
M-am disciplinat taman înainte de începerea școlii, prin trezitul dis-de-dimineață și ședințele matinale în care puneam țara la cale.
Sorin ne-a vorbit de fiecare dată fără menajamente, ne-a laudat când am meritat și ne-a criticat când a fost cazul. Ne-a dezvăluit ponturi și inside-uri din bucătăria online-ului și a PR-ului.
M-a încurajat când eram nesigură și mi-a suportat întrebările interminabile. Motiv pentru care îi mulțumesc.

Luni a avut loc și evenimentul de care ne-am ocupat cu organizarea: .RO.2012. A ieșit frumos. Îmi pare rău că nu am putut fi în București atunci. Dacă nici voi nu ați ajuns, vă invit să citiți pe Webcultura cum a fost.

Îi sfătuiesc pe cei care sunt interesați de domeniul comunicării și care vor să afle cum stau lucrurile de la un om care știe cu ce se mănâncă, să aplice anul viitor la Internship 2.0.
Am un sfat însă: aplicați doar dacă sunteți dispuși să lucrați cu seriozitate. Altfel, e păcat.

Cât despre mine, eu continui cu internship-urile. Aștept acum un răspuns de la un alt stagiu la care m-am înscris. Sper să fie cu noroc.
:)

P.S. Poza e de la evenimentul de luni, 1 octombrie. Iar ea este Flori, o suuuper colegă cu care m-am împrietenit, așa, din spatele monitorului, cu ocazia stagiului.
sursa: webcultura.ro

Reclame

Dă-ți cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s