Georgiana’s

Am vești. Astăzi am dat drumul unei noi pagini unde postez accesorii. De ce una nouă? Cred că am simțit nevoia unei schimbări.
Confecționatul accesoriilor a fost întotdeauna o mare placere pentru mine, un mod de a-mi umple timpul și chiar o relaxare, în ciuda durerilor de ochi si de spate, inerente unei zile întregi în care am cusut nasturi și petale arse la brichetă.
Dar îmi place să dobândesc dureri în acest mod și iată că de atâția ani, cu multe pauze, sincope, dar și satisfacții sincere, chiar și ocazionale, cum au fost ele, revin la această îndeletnicire.
După ce vara trecută am lucrat pe brânci în balcon și am constatat că produsele mele nu au avut mare căutare, m-am descurajat puțin. După ce am lăsat cam balta pagina de Facebook si blogul Bi&Gee(din motive de alte ocupații), unde postam alaturi de Bianca, am zis ca poate epoca mea handmade cam apune.
După ce m-am operat, nu prea am găsit alte ocupații în afară de refacere, odihnă, seriale și lectură. Cutiile, cutiuțele, pungile cu materiale, nasturi, cheițe, tortițe, toate mi-au reamintit ca oricând nu știu ce să fac, pot face accesorii.

Fără vreo intenție de a romanța realitatea cumva, vă prezint Georgiana’s ca pe un experiment. Pe de o parte, pentru a experimenta idei noi – intenționez să mă avânt și la câteva proiecte care ies din sfera lucrurilor de pus la urechi. Pe de altă parte, pentru a vedea cum ma descurc în promovarea unei pagini noi.

Eu zic ca e win-win. Eu am ocupație și îmi pun imaginația și cele două mâini stângi la treabă pe termen nedeterminat – probabil pana anul III ne va desparți; voi puteți privi și cumpăra accesorii care nu au duplicat. Și din nou eu: primesc bucurie daca vouă va plac si am feedback. Bine, și ceva bănuți, dar nu se îmbogățește nimeni.

Așa că vă invit să priviți, judecați, ignorați, apreciați, pasați, promovați, lăudați, poate chiar înjurați, dar cu blândețe ce găsiți aici.

A, la partea cu promovatul, se lasă cu recunoștință din partea mea.

Reclame

Dă-ți cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s