Cu dragostea prin Universitate

Scriam, în decembrie, că am fost acceptată pentru stagiul de la Departamentul de Marketing și Imagine Academică al Universității (MEDIA). De atunci s-au întâmplat multe lucruri faine. Am participat la traininguri de inițiere, și au venit, după sărbători și primele taskuri.
Am scris știri, relatări și am pus la cale o serie de articole dedicate sesiunii.
Provocarea cea mai mare de până acum în acest stagiu a fost însă seria de articole UAIC te invită să iubești. Când a venit ideea din partea coordonatoarei noastre de pe articole online, Mădălina Cocea, am fost puțin sceptică. Când am aflat mai multe detalii, am început să cred în proiect. Au fost două-trei săptămâni cu multe situații noi, cu exerciții de PR, m-aș încumeta să spun, în care a trebuit să facem față unor atitudini dintre cele mai diverse: personalități diferite, refuzuri, greșeli pe care le-am reparat din mers, lupta contra timp.
Ieri, au apărut rezultatele: au apărut articolele noastre, ale stagiarelor, cu sprijinul Mădălinei, care a știut să ne țină calme și motivate, atunci când lucrurile nu mergeau conform planului și să ne ajute când ne prindeam urechile.
Nu privesc acum roadele cu auosuficiență, cu siguranță că era loc de mai mult, mai bine, însă mărturisesc că sunt mândră de ce am făcut noi toate.
Sper ca articolele să fie apreciate de studenți, iar asta vine din gura și tastatura unei fetele deloc amatoare de dragoste sărbătorită pe 14 sau 24.

Acum aștept noile taskuri: o fi greu uneori, dar senzația de la sfârșitul zilei, când știi că ai muncit la ceva și nu a trecut ziua degeaba, e de neegalat.

Me gusta.

Reclame

Dă-ți cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s