Prologue

Vai, vai, de când îmi tot caut cuvintele și virgulele necesare să inaugurez, fără tăiere de panglică, ce-i drept, blogul. Noul meu blog. Ideea că trebuie să scriu primul post m-a cam inhibat. Pentru că nu e cu adevărat primul și pentru că nu-mi plac onorurile, cuvintele mari și motivațiile expuse pe masa de operație.
Pe 11 septembrie am scris ultimul post pe vechiul blog, vreo 4 zile mai târziu l-am trecut pe privat și pe 26 a apărut In my twenties. Care, dacă rămâne între noi, nu s-a numit așa chiar din prima.
Apropo, cred că partea cea mai nașpa e cea în care trebuie să dai nume unui proiect. Că e el o bucată de hârtie, un copil (pot doar să-mi imaginez) sau un site. Problemele au fost pe două paliere. Primul, numele domeniului wordpress. Mai toate ideile mele erau deja ocupate sau indisponibile. Asta m-a făcut să cred că am idei comune. Al doilea, numele blogului.
După mai multe chinuri existențiale și nu prea, am rămas la actuala denumire. Mi s-a părut cea mai potrivită. Mai multe explicații aici. Și despre mine, în caz că nu sunteți din tabăra celor care citeau vechiul blog, aici.
Despre vechiul meu colț nu vreau să mai vorbesc prea mult. Țin la el, am acolo amintiri, am persoane care m-au susținut în permanență cu ce scriam acolo, dar am simțit nevoia să mă mut la casă nouă. Atât.
Gata. Am pus covorul, perdelele, mai am nevoie de câteva tablouri pe pereți, dar se poate locui aici.
Ne auzim/citim/comentam.

Photo credits: weheartit.com

Reclame

3 gânduri despre &8222;Prologue&8221;

Dă-ți cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s